Zoya nail polish "Alice". Enchanted holiday collection 2016.

Всім привіт!

 Давненько я сюди не писала і навіть не заходила. Більше року... Але вирішила повернутися з новими силами, натхненням і
мовою. Так, писатиму тепер українською.
 Хочу розпочати з лакового поста. Але будуть вони тепер тут на різний смак.

 Нагадую, що я нейл блогер і інколи отримую на огляд різні лаки, чи догляд за руками та нігтями.
 Ось і цю красуню я отримала від українського представника фірми Zoya nail polish - http://zoya.in.ua
 Відноситься вона до святкової Holiday 2016 enchanted collection. В ній 4 лаки пісочної текстури, монохром та дуохром. Якщо цікаво, то дуохром - це лак у якому є присутній шиммер (супер малесенькі блискітки, як порошинки), який переливається двома кольорами, коли перелив іде більшою кількістю відтінків - це монохром.
 Героїня мого посту - Alice. Це лак пісочної текстури. У Зої ці "піщинки" дрібного помолу і досить приємні на дотик, не викликають дискомфорту під час носіння лаку. Забарлення досить мінливе, залежить від освітлення. Від голубо-фіалкового при яскравому денному освітленні і до яскраво фіолетового при світлі ламп.

Ось, наприклад, це фото зроблене біля вікна, сонечко в хмарах:


Лак тут ніжний. В ньому помітний бузковий та голубий шиммер, який переливався на сонечку. 

 А це фото зроблене при штучному освітленні:

 Як на мене, лак набагато яскравіший, насичено фіалковий. Шиммер так само ловиться поглядом, коли руками жестикулюєш. Мерехтить, як іскорки.
 Ще у мене є макро одного нігтя, де дуже добре можна роздивитися текстуру та наповнення лаку:

 Макро-фото зроблене при світлі лампи, але більш приглушеному. На всіх трьох картинках освітлення різне і так само міняється відтінок лаку. Дуже цікавий представник колекції.
 Просихає лак досить швидко. Для пісочних лаків ніяких верхніх покриттів та топів з ефектом сушки не застосуєш, тому подивіться 20 хвилин серіал і ваші нігті сухі. Носиться добре, 3 дні без особливих ознак. Хочу сказати, що майже всі пісочні (та і не лише) представники марки достойні. Кремові текстури пластичні і сколюються не скоро, а голографічні на коротких нігтях взагалі поки не витреш тримаються. Також ідеальні ці лаки для педикюру, знову таки через витривалість. Єдине - моя рекомендація - наносіть їх на базу, особливо лаки з ефектом піску, так при витиранні і нігтьова пластина менше царапається "піщинками" і легше запобігти фарбуванню нігтьової пластини пігментами, у темних та яскравих лаків.
 На цьому все! Дякую за увагу :)







Немає коментарів:

Дописати коментар